חוצים את הדלורית במרכז ומנקים מהגרעינים והסיבים. חותכים לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ.
מעבירים את קוביות הדלורית לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט. מתבלים ב-2 כפות שמן זית, מלח וקינמון ומערבבים היטב, כך שכל הקוביות יעטפו בתבלינים.
אופים על 180 מעלות 35-40 דקות או עד שקוביות הדלורית מזהיבות ומתרככות.
בנתיים מכינים את הקינואה לפי ההוראות או לפי המתכון בבלוג ובערוץ.
קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.
מרכיבים את הסלט: מניחים בקערת הגשה קינואה, קוביות דלורית, ירוקים קצוצים וגרעיני רימון.
מתבלים בכף שמן זית ומיץ מלימון שלם.
מערבבים ומגישים.