Go Back
הדפס

סלט סתיו נהדר

מצרכים

  • 1 דלורית
  • 1 כוס קינואה
  • 2 גבעולי בזל ירוק
  • 1/2 חבילת כוסברה
  • 1 רימון מפורק לגרעינים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. חוצים את הדלורית במרכז ומנקים מהגרעינים והסיבים. חותכים לקוביות בגודל של כ-2 ס"מ.

  2. מעבירים את קוביות הדלורית לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט. מתבלים ב-2 כפות שמן זית, מלח וקינמון ומערבבים היטב, כך שכל הקוביות יעטפו בתבלינים.

  3. אופים על 180 מעלות 35-40 דקות או עד שקוביות הדלורית מזהיבות ומתרככות.

  4. בנתיים מכינים את הקינואה לפי ההוראות או לפי המתכון בבלוג ובערוץ.

  5. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה.

  6. מרכיבים את הסלט: מניחים בקערת הגשה קינואה, קוביות דלורית, ירוקים קצוצים וגרעיני רימון.

  7. מתבלים בכף שמן זית ומיץ מלימון שלם.

  8. מערבבים ומגישים.