Go Back
הדפס

טוסט יוגורט - המתכון שכובש את הטיקטוק

מספר מנות 2 טוסטים

מצרכים

למילוי

  • 1 ביצה
  • 2 כפות יוגורט
  • 1 כפית מצית וניל

לטוסט

  • 2 פרוסות לחם שאוהבים

טופינגס

  • 1 כף אוכמניות
  • 1 כף שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה

  1. טורפים בקערית ביצה, יוגורט ווניל.

  2. בעזרת כף או אצבעות מייצרים דקעים בפרוסוט הלחם.

  3. יוצקים את הבלילה לשקעים ומפזרים מעל את הטופינגס.

  4. אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

הערות

  • אפשר לגוון את הטופינגס!! ניסיתי כבר פקאנים ותותים שהיו כיפים וטעימים. אפשר גם פרוסות אפרסמון, פטל, בננות או כל פרי שאוהבים.