Go Back
הדפס

חטיף יוגורט קפוא

מצרכים

  • 400 מ"ל יוגורט 1.7%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף מייפל

תוספות

  • 5 תותים פרוסים
  • 2 כפות אוכמניות
  • 1 כף קוקו ניבס

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה יוגורט, מייפל ותמצית וניל.

  2. מעבירים את התערובת לתבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה.

  3. מפזרים מעל את התוספות ומעבירים לפריזר ללפחות שעתיים.

  4. מוצאים מהפריזר וחותכים עם סכין לחתיכות בגודל שאוהבים, אפשר גם לשבור עם הידיים.

  5. שומרים בקופסא אטומה בפריזר.

הערות

  • עם התוספות אפשר לשחק לפי הטעם. אני אוהבת להוסיף מעל גרנולה, פירות יבשים, פירות עונתיים, פרורי שוקולד, אגוזים וכל תוספת שאתם אוהבים.