טוחנים קוואקר בבלנדר או מעבד מזון, עד לקבלץת מרקם דק של קמח.
מערבבים את קמח הקוואקר וכל יתר מרכיבי הבצק בקערה, מתחילים עם כף ואז לשים עם הידיים לכדור אחיד.
מניחים בצד לחמש דקות.
מרדדים את הבצק למלבן בעובי כמה מ"מ על משטח מקומח מעט.
מורחים את ממרח התמרים על כל המלבן, מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.
חותכים את המלבן לרצועות לרוחבו, כ-2-3 ס"מ לרצועה.
מגלגלים לשבלולים ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט.
אופים 14-18 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
מצננים היטב לפני שמגישים.
נשמר בקופסא אטומה על השיש לארבעה ימים לפחות