קולים את השקדים 12 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
ממיסים שוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות, מערבבים בין לבין עד שמתקבל שוקולד נוזלי ונוצץ.
מכניסים את השקדים הקלויים לשוקולד המומס ומערבבים עד שכל השקדים מכוסים בשוקולד.
מרפדים 2 תבניות גדולות בנייר פרגמנט.
לוקחים עם כפית כמה שקדים ומניחים בצבר צפוף במגש. חוזרים עך הפעולה עד שהשקדים נגמרים.
מפזרים מעל מלח מלדון ומעבירים למקרר ללפחות שעה לפני שמעבירים לכלי אטום או מגישים.
שומרים במקרר.
**לאוהבי החריף, אפשר לפזר מעל גם קצת צ'ילי יבש.