מגרדים את הזוקיני על פומפיה. מניחים במסננת ומפזרים מעל מלח גס, מערבבים עם הידיים ומניחים להגיר נוזלים כחצי שעה.
מעבירים את הזוקיני המגורד למגבת וסוחטים היטב עד שכל הנוזלים יוצאים החוצה.
מגרדים גזר על החלק הדק של הפומפיה.
מעבירים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב, אפשר גם ללוש עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים 16 כדורים בגודל של כדור פינגפונג ומניחים בסלסלת טיגון של האיירפרייר.
מטגנים 15 דקות על 200 מעלות.
מגישים לצד צזיקי.
אם אין לכם אייר פרייר אתם לגמרי יכולים לאפות את הכדורים.
מה שחשוב זה לכדרר אותם עם ידיים משומנות, ולאפות על 200 מעלות 15-20 דקות או עד שהכדורים משחימים.