שופכים לסיר מים ושמן זית, מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה.
מורידים את הנוזל מהאש ומוסיפים את קמח המצה. מערבבים עד שהתערובת מתנתקת מדפנות הסיר.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד להתמעה, חוזרים עם כל הביצים.
עם ידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל פינגפונג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרווח זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל- 40-45 דקות.
מצננים מעט לפני שמגישים.
אפשר להעביר את הלחמניות בטמפרטורת החדר לשקית זיפלוק, להקפיא ולחמם בתנור כשמתחשק לחמניה טרייה וטעימה.