Go Back
הדפס

לחם פלא ללא קמח וללא גלוטן

מספר מנות 1 כיכר

מצרכים

  • 2 ו-1/2 כוסות קוואקר
  • 1 כוס גרעיני חמניה קלופים
  • 1/2 כוס זרעי דלעת קלופים
  • 3/4 כוס שקדים פרוסים
  • 3/4 כוס זרעי פשתן
  • 1/3 כוס קליפות פסיליות
  • 3 כפות זרעי צ'יה
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפות סילאן
  • 1/4 כוס שמן קנולא או זית
  • 2 ו-1/2 כוסות מים

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה.

  2. משמנים תבנית אינגליש קייק, יוצקים פנימה את התערובת, מכסים במגבת ונותנים לתערובת לנוח למשך לילה.

  3. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים את הלחם במשך שעה בדיוק.

  4. מוצאים מהתנור ומאפרים לכיכר להצטנן כשעתיים לפני שפורסים לפרוסות בעובי רצוי.