פורסים את הטופו לקוביות בגודל של כשני ס"מ על שני ס"מ. ומכניסים לקופסה.
מכינים את המרינדה: מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
שופכים את המרינדה על הטופו, סוגרים את הקופסה ומניחים במקרר ללפחות חצי שעה.
חותכים את הפלפל לקוביות, חוצים את הפיטריות ופורסים את הבצל.
מוציאים את הטופו מהמרינדה למשטח מרופד בנייר פרגמנט. שומרים את המרינדה להברשת השיפודים בהמשך.
מכינים את השיפודים: משפדים על שיפוד את הטופו, ירק, טופו, ירק ושוב טופו. חוזרים על הפעולה עד שכל השיפודים מוכנים.
צולים על פלאנצ'ה או על מנגל 2-3 דקות מכל צד. בין לבין מורחים את השיפודים במרינדה שנותרה בקופסה.
מגישים חם.
אפשר להשתמש בכל ירק שאוהבים! אני אוהבת לגוון עם פרוסות קישוא או זוקיני, פלפלים צבעוניים, גזר, ואפילו שומים קלופים.