Go Back
הדפס

כוסות קוואקר במילוי יוגורט ופירות טריים

מספר מנות 6 כוסות

מצרכים

  • 1 ו-1/2 כוסות קוואקר שיבולת שועל מהירה להכנה
  • 2 כפות שמן
  • 3 כפות דבש
  • 1 כפית קינמון טחון

למילוי

  • 200 מ"ל יוגורט שאוהבים
  • פירות חתוכים טריים
  • 1 גבעול נענע לקישוט

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית שקעים.

  2. מערבבים בקערה קוואקר, שמן, דבש וקינמון. חשוב שכל הקוואקר יעטף ברטובים.

  3. בעזרת כף יוצקים מהתערובת לשקעים.

  4. משמנים גב של כף נוספת ובעזרתה יוצרים שקע במרכז, אפשר גם עם יד משומנת מעט.

  5. אופים 20-25 דקות או עד שהכוסות מזהיבים.

  6. מצננים היטב, ממלאים ביוגורט ומקשטים בפירות שאוהבים ועלי נענע.

הערות

את הכוסות אפשר לשמור בשקית זיפלוק או קופסא סגורה במשך שבוע (ללא המילוי).