מקל]ים את הסלק ופורסים דק על מנדולינה.
מביאים סיר מים לרתיחה מוסיפים מלח ואת הסלק הפרוס. מבשלים על אש בינונית כחצי שעה או עד שפרוסות הסלק מתרכות.
מוציאים את הסלק למסננת ומניחים בצד לקירור.
מכינים את המלית: מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לאיחוד.
מכינים את התחמיץ: מערבבים היטב את כל חומרי התחמיץ.
מכינים את הרביולי: לוקחים פרוסת שלק, מניחים בחלק התחתון כפית מילוי, סוגרים לצורת חצי ירח ומניחים בצלחת הגשה.
שופכים מעל לרביולי המוכן כפית תחמיץ ומגישים.
אתם יכולים להכפיל ואפילו לשלש כמויות אם אתם מגישים את הרביולי לכמות גדולה של סועדים. אני חושבת שהכמות במתכון מתאימה לשני סועדים כמנת פתיחה כיפית.