שופכים מעל לקוביות הלחם שמן ז,ית מלח ושום. עם ידיים יבשות מערבבים ודואגים שכל קוביות הלחם יצופו בשמן ותבלינים.
אופים על 180 מעלות עד להזהבה.
חותכים את הלחם לקוביות ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט.
חותכים את העגבניות לרבעים.
מוציאים את הגרעיים מהגמבה ופורסים.
מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר עוצמתי ומעבדים עש לקבלת מרקם רצוי.
שופכים את המרק לקעריות. מפזרים מעל קרוטונים מעט שמיר ועלי בזיליקום.
אפשר ליצוק מעל עוד שמן זית.