Go Back
הדפס

גספצ'יו קיצי מושלם

מספר מנות 2 מנות

מצרכים

  • 700 גרם עגבניות
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 מלפפון
  • 1/4 צרור שמיר
  • 1/4 צרור בזיליקום
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית איכותי
  • 3 כפות חומץ תפוחים

לקרוטונים

  • 1/2 כיכר לחם מחמצת איכותי
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי

הוראות הכנה

מכינים את הקרוטונים

  1. שופכים מעל לקוביות הלחם שמן ז,ית מלח ושום. עם ידיים יבשות מערבבים ודואגים שכל קוביות הלחם יצופו בשמן ותבלינים.

  2. אופים על 180 מעלות עד להזהבה.

  3. חותכים את הלחם לקוביות ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט.

מכינים את הגספצ'יו

  1. חותכים את העגבניות לרבעים.

  2. מוציאים את הגרעיים מהגמבה ופורסים.

  3. מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר עוצמתי ומעבדים עש לקבלת מרקם רצוי.

  4. שופכים את המרק לקעריות. מפזרים מעל קרוטונים מעט שמיר ועלי בזיליקום.

  5. אפשר ליצוק מעל עוד שמן זית.