מערבבים יוגורט ודבש, לגרסה בטעם מוסיפים כפית ממחית/חמאת האגוזים.
מניחים בתחתית התבנית פרי/קוקו ניבס/אגוזים.
יוצקים מעל 2-3 כפיות של יוגורט, מוסיפים תוספת ומעל עוד יוגורט עד שהתבנית מתמלאת.
מעבירים לפריזר ללפחות 4 שעות, מחלצים ומעבירים לשקיות ייעודיות.
נשמר בפריזר לפחות חודש.
אפשר לשחק עם הטעמים ועם הכמויות איך שרוצים.
זיכרו שהבסיס הוא תמיד 200 מ"ל יוגורט, 1-2 כפיות דבש ותוספת טעם אם רוצים.
עוד אפשרות זה להעביר את כל המרכיבים לכוס בלנדר, לטחון וליצוק לתבניות.
אתם יכולים לשחק עם הטעמים והשילובים וממש לתת לפיצים להתפרעה ולהנות.