Go Back
הדפס

ביסלי ביתי אפוי בתנור

מצרכים

  • 250 גרם פסטה פוזילי אבל אפשר כל סוג שיש בבית
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף אבקת שום

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

  2. מסננים ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט.

  3. מתבלים עם כל התבלינים והשמן ומערבבים היטב, כך שכל הפסטה תעתף בתבלינים ובשמן.

  4. ;אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות, חשוב לערבב מדי פעם כדי שהאפייה תהייה זהה לכל הפסטה.

  5. מצננים מעט לפני שמגישים.

הערות

הפסטה נשמרת למשך כשבועיים בשקית אטומה או קופסה סגורה היטב על השיש.