Go Back
הדפס

ביסלי בצל אפוי בתנור

מצרכים

  • 1/2 חבילת פסטה בצורת צינורות קצרים 250 גרם
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כפית פיטרוזליה יבשה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • ספריי שמן

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ומסננים.

  2. מעבירים את הפסטה לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  3. מתיזים ספריי שמן על הפסטה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

  4. אופים על 180 מעלות עד להזבה, כ-35 דקות. חשוב לערבב את הפסטה תוך כדי אפייה כל עשר דקות.

  5. מצננים ומגישים.

הערות

אפשר לשמור בשקית זיפלוק שבוע וחצי.