Go Back
הדפס

כך תכינו מרק אינסטנט בבית

מספר מנות 4 צנצנות של 750 מ"ל

מצרכים

  • 4 כפות ציר ירקות נוזלי מרוכז (או ציר עוף או בקר נוזלי מרוכז)
  • 4 כפיות סרירצ'ה
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפיות ג'ינגר טרי מגורד
  • 1/4 ראש כרוב סגול פרוס דק
  • 2 גזרים קלופים ומגורדים
  • 1/2 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
  • 200 גרם טופו קשה חתוך לקוביות
  • 200 גרם אטריות אורז
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 1/4 צרור כוסברה מופרד לעלים או קצוץ דק

הוראות הכנה

  1. מכינים צנצנות - מנקים אותן היטב ומייבשים לגמרי.

  2. מכניסים את הרטבים לתחתית כל צנצנת. מוזגים לכל צנצנת 1 כף ציר מרק, 1 כף סרירצ'ה' 1 כף רוטב סויה וכפית ג'ינג'ר טחון.

  3. מכניסים מעל את הירקות בשכבות.

  4. מוסיפים מעל את קוביות הטופו ואטריות האורז.

  5. סוגרים את הצנצנות במכסה ושומרים במקרר עד 3 ימים.

  6. כשמוכנים לאכול פשוט שופכים מעל מים קותחים עד כיסוי האטריות, ממתינים כחמש דקות או עד שהאטריות רכות. מערבבים היטב ונהנים ממרק חם וטעים.