Go Back
הדפס

לביבות בטטה אפויות

מצרכים

  • 1/2 קילו בטטות (כשתי בטטות בינוניות)
  • 1 כפית צ'ילי יבש טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 ביצים

הוראות הכנה

  1. קולפים את הבטטה ומייצרים רצועות דקות בעזרת ספירולייזר או קולפן ג'וליאנים.

  2. מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.

  3. משמנים תבנית אפייה מרופדת בנייר פרגמנט בספריי שמן.

  4. יוצרים 10-12 לביבות ומניחים בתבנית במרחק של 1-2 ס"מ אחת מהשניה.

  5. מרססים את הלביבות בספריי שמן.

  6. אופים על 180 מעלות כ-25 דקות או עד להזהבה, מומלץ להפוך את הלביבות באמצע האפייה.