בקערה גדולה טורפים ביצה, סוכר ושמן עד לאיחוד.
מוסיפים לבלילה יוגורט וחלב ומערבבים היטב.
מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפייה, מלח ווניל ומערבבים רק עד לאיחוד.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתבנית מאפינים משומנת. חשוב לזלף עד 3/4 מגובה המאפין.
אופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מצצנים היטב לפני שמחלצים מהתבנית.
מכינים את הגאנש: ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות את השוקולד המריר והשמן. בין לבין מערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
תובלים כל מאפין בגאנש השוקולד ומניחים בצלחת, מפזרים מעל פקאנים קצוצים או כל תוספת שאוהבים ומחכים שהגאנש יצטנן לפני שמגישים.