מכינים את האורז: שוטפים את האורז היטב מתחת למים זורמים. מסננים היטב מהמים ומעבירים לסיר ביחד עם אצת הקמבו והמים. מביאים את הסיר לרתיחה, מכסים ומנמיכים לאש קטנה, מבשלים במשך 11 דקות ומשאירים את הסיר עם המכסה לעוד 5 דקות.
מתבלים את הסלמון: מכניסים את קוביות הסלמון, הסויה והסרירצ'ה לקערית ומערבבים היטב.
חותכים את אצת הנורי ל-4 ריבועים שווים בגודלם.
מניים במרכז כל חתיכת דף נורי כף וחצי של אורז ומעבירים לתבנית שקעים.
מניחים מעל את קוביות הסלמון המתובלות ואופים על 180 מעלות במשך 11 דקות.
מוציאים מהתנור מניחים מעל כל כוס סושי מעט אבוקדו ומפזרים שומשום.
אפשר להשפריץ מעל עוד קצת סרירצ'ה למי שאוהב טעם ספייסי יותר.