Go Back
הדפס

סביצ'ה מוסר ים

מספר מנות 2 מנות

מצרכים

  • 150 גרם מוסר ים חתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כפית מלח ים
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/4 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
  • 5 עגבניות שרי פרוסות לרבעים
  • 1/2 אבוקדו חתוך לקוביות
  • 1/4 פלפל אדום חריף קצוץ דק (אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף)
  • 3 גבעולי כוסברה מפורקים לעלים ללא הגבעול
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מניחים בקערה את הדג, ממליחים וסוחטים מעל מיץ לימון.

  2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.

  3. מגישים מיד.