Go Back
Print
הדפס
סביצ'ה מוסר ים
מספר מנות
2
מנות
מצרכים
150
גרם
מוסר ים חתוך לקוביות קטנות
1/4
כפית
מלח ים
מיץ מחצי לימון
1/4
בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
5
עגבניות שרי פרוסות לרבעים
1/2
אבוקדו חתוך לקוביות
1/4
פלפל אדום חריף קצוץ דק
(אפשר לוותר אם לא אוהבים חריף)
3
גבעולי
כוסברה מפורקים לעלים ללא הגבעול
1/4
כפית
פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
מניחים בקערה את הדג, ממליחים וסוחטים מעל מיץ לימון.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
מגישים מיד.