מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקקאו.
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים עם הסוכר. ממשיכים להקציף ותוך כדי מוסיפים את השמן, מים ותמצית הוניל.
מאחדים את התערובות מוסיפים רטובים ליבשים ומערבבים רק עד איחוד.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים על 180 מעלות ל- 20-25 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור מברישים במים רותחים.
מכינים את הגאנש: ממיסים שוקולד ושמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות, עד לקבלת שוקולד חלק ומבריק.
יוצקים את הגאנש מעל לעוגה ומפזרים מעל סוכריות ספרינקלס או קוקוס אם מעדיפים.
שומרים את העוגה במקרר.