Go Back
הדפס

שייטל מוקפץ עם נודלס וירקות

מצרכים

  • 200 גרם אטריות ביצים
  • 500 גרם שייטל פרוס דק להקפצה (מבקשים מהקצב שיכין)
  • 1/3 כוס סויה
  • 2 כפות מירין
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים
  • 1 גמבה פרוסה דק
  • 5 שיני שום
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 3 כפות רוטב פטריות

הוראות הכנה

  1. מבשלים את אטריות האורז לפי ההוראות על האריזה. מסננים ושומרים בצד.

  2. משרים את רצועות השייטל בסויה ומירין.

  3. מכינים את הירקות - פורסים את הבצל, השום והגמבה. מפרקים את הברוקולי לפרחים.

  4. מסננים את הבקר מהרוטב, שומרים את הרוטב בצד.

  5. מחממים שמן במחבת ומוסיפים פנימה את רצועות השייטל המסוננות.

  6. כשרצועות השייטל צרובות מוציאים אותן מהמחבת ומניחים בצד.

  7. מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגניםפ עד השחמה.

  8. מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים 3-5 דקות.

  9. מוסיפים את הנודלס והבשר ומערבבים.

  10. מגרדים מעל את הג'ינג'ר, מוסיפים את הרטבים ומבשלים תוך כדי ערבוב עוד שלוש דקות.

  11. מגישים חם.