Go Back
הדפס

כרוב אפוי בתנור

מצרכים

  • 1 ראש כרוב
  • 5 כפיות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף כמון
  • 2 כפיות צ'ילי יבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

לקישוט

  • פיטרוזליה קצוצה דק

הוראות הכנה

  1. חותכים את הכרוב לחצי ואז פורסים כל חצי לפרוסות בעובי של כשתי ס"מ.

  2. מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  3. מכינים את המשרה: מערבבים את השמן והתבלינים בקערית.

  4. מורחים את הכרוב במשרה משני הצדדים ואופים על 200 מעלות ל-40 דקות, אפשר להפוך את הכרוב ארחי 20 דקות.

  5. אפשר להגיש ממש ככה או להכין טחינה למרוח בצלחת ולהניח את הסטייקים מעל.