מחממים תנור ל-170 מעלות
טוחנים את הפקאנים במעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם פרורי דק כמו חול.
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, ברגע שמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר הלבן בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
מערבבים בקערה חלמונים וסוכר חום עד לקבלת תערובת תפוחה מעט.
מוסיפים לתערובת את הפקאנים הטחונים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מקפלים את החלבונים אל תערובת הפקאנים בשלושה שלבים.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות או עד שכשנוגעים בעוגה עם אצבע היא קופצת בחזרה למעלה.
מצננים היטב ומקררים ללפחות 8 שעות במקרר לפני שפורסים ומגישים.