מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים בקערה וברגע שנוצרים גושים מתחילים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק יוצא דביק מדי מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח.
מניחים לבצק לנוח בזמן שמכינים את הרוטב.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי של כחצי ס"מ.
מורחים את הרוטב ומפזרים מעל גבינה ותוספות.
מגלגלים לגליל הדוק ככל האפשר.
חותכים את הגליל לפרוסות בעובי של כשלושה ס"מ.
ניתן להעביר את הפרוסות לתבנית מאפינס או לתבנית רגילה מרופדת בנייר אפייה.
אופים על 180 מעלות 25-30 דקות או עד שהבורקסיםם מזהיבים.