Go Back
הדפס

עוגת יוגורט מ-4 מרכיבים בלבד

מספר מנות 1 תבנית בקוטר 20 ס"מ

מצרכים

  • 450 גרם יוגורט יווני שאוהבים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • 1/2 כוס קורנפלור

הוראות הכנה

  1. טורפים את היוגורט והסוכר בקערה.

  2. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.

  3. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים רק עד לאיחוד.

  4. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.

  5. אופים על 180 מעלות כשעה או עד שהחלק העליון של העוגה ממש תופח ומזהיב יפה.

  6. מצננים כחצי שעה בטמפרטורת החדר ומיד מעבירים למקרר ללפחות שעתיים לפני שמגישים.

  7. אפשר לפזר מעל תוספות כמו תותים/אוכמניות/דובדבנים/פטל ואבקת סוכר ממש לפני ההגשה.