במחבת גדולה מאדים בשמן זית את הבצל הירוק והתרד ממש עד שהתרד מתכווץ ומאבד את רוב הנוזלים.
מעבירים למסננת ומניחים לתרד להגיר נוזלים מספר דקות.
בקערה נפרדת מערבבים פטה, חלב, ביצים וגבינה צהובה.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ולמלח וממשיכים לערבב עד לאיחוד.
מוסיפים את התרד המסונן מנוזלים ומקפלים פנימה.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת מעט ומפזרים מעל גבינה צהובה.
אופים על 180 מעלות 40-45 דקות או עד שמזהיב יפה.
מצננים מעט לפני שפורסים ומגישים.