Go Back
הדפס

מרק אפונה קרמי מהיר להכנה

מספר מנות 4 מנות

מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל סגול בינוני קלוף וחתוך לקוביות
  • 4 שיני שום קלופוץ
  • 800 גרם אפונה עדינה קפואה
  • 1 צרור עלי נענע
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 900 מ"ל ציר מרק ירקות (אפשר גם מרק ירקות מאבקת מרק)

הוראות הכנה

  1. חממו סיר גדול וצקו פנימה את השמן.

  2. הוסיפו את הבצל והשום וערבבו.

  3. הוסיפו את האפונה, הנענע המלח והפלפל וערבבו.

  4. הוסיפו את ציר הירקות.

  5. הביאו את המרק לרתיחה והנמיכו את האש.

  6. בשלו לעוד 20 דקות.

  7. הורידו מהאש, הניחו למרק להתקרר מעט וטחנו בעזרת בלנדר יד.