Go Back
הדפס

ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

מצרכים

  • 400 מ"ל יוגורט 3% אפשר יוגורט טבעוני
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 1/4 כוס שוקולד צ'יפס
  • חופן בוטנים קלויים מומלחים

לציפוי

  • 1 כוס שוקולד צ'יפס
  • 1 כף שמן קוקוס

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס.

  2. בעזרת כף קפיצית או כוס מדידה של 1/4 כוס, לוקחים מהתערובת ומניחים על מגש מצופה בנייר אפייה.

  3. מניחים במרכז כל תלולית מקל ארטית ומעצבים לצורה רצויה.

  4. מעבירים לפריזר ללפחות שעתיים כדי שיקפא.

  5. מכינים את הציפוי: מכניסים לקערה שוקולד צ'יפס ושמן קוקוס וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת שוקולד מבריק. חשוב לערבב בין לבין.

  6. טובלים את הארטיקים הקפואים בציפוי השוקולד ומחזירים לתבנית.

  7. מחזירים לפריזר לעוד חמש דקות לפחות ומגישים.

  8. הארטיקים נשמרים היטב בקופסא/שקית אטומה עד חודשיים בפריזר.