[bws_google_captcha]

ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

מאת נטע ליבנה
ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד!

ארטיקים פאדג'ים נהדרים של יוגורט וחמאת בוטנים עם ציפוי שוקולד קראנצ'י! כאלה שקשה להפסיק לאכול ועוד יותר קשה להאמין שהם בכלל בריאים ומזינים.ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

זה לא סוד שאני דיאטנית ושכל הבלוג הזה נועד לשרת את המטרה היחידה שלי שהיא לגרום לכמה שיותר אנשים לאכול בריא ולהנות מזה. יכול להיות שזה נשמע מתנשא, אבל אחרי המון שנים בתחום אני יכולה להגיד בוודאות שתזונה נכונה ובריאה מצילה חיים! ואם היא גם טעימה ומכינים אותה בקלות זה בכלל הצלחה.ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

אז הקיץ כמו בכל קיץ יעלו לפה מתכונים של חטיפים/ממתקים שאפשר לאכול בכיף ולדעת שהם ממש וטובים לנו. בדיוק כמו הארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד שפה!

אני יודעת שבקיץ הפיתוי להזמין או לקנות גלידה גדול, אבל תאמינו לי שמבט אחד על רשימת הרכיבים של כל גלידה בסופר תגרום לשערות שלכם לסמור, או לפחות לשלי. והעובדה שאמפשר להכין בבית גלידות וארטיקים בריאים ולרוב גם יותר טעימים לגמרי תגרום לכם לרוץ למטבח ולהתחיל לערבב ולהקפיא.ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

וכן, יש בבלוג כבר המון מתכונים לארטיקים וגלידות! אבל תאמינו לי שהשנה החל מהפוסט הזה יעלו עוד מלא מתכונים שווים שלא כדאי לכם לפספס.

אם הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

מצרכים

  • 400 מ"ל יוגורט 3% אפשר יוגורט טבעוני
  • 1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
  • 1/4 כוס שוקולד צ'יפס
  • חופן בוטנים קלויים מומלחים

לציפוי

  • 1 כוס שוקולד צ'יפס
  • 1 כף שמן קוקוס

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס.

  2. בעזרת כף קפיצית או כוס מדידה של 1/4 כוס, לוקחים מהתערובת ומניחים על מגש מצופה בנייר אפייה.

  3. מניחים במרכז כל תלולית מקל ארטית ומעצבים לצורה רצויה.

  4. מעבירים לפריזר ללפחות שעתיים כדי שיקפא.

  5. מכינים את הציפוי: מכניסים לקערה שוקולד צ'יפס ושמן קוקוס וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת שוקולד מבריק. חשוב לערבב בין לבין.

  6. טובלים את הארטיקים הקפואים בציפוי השוקולד ומחזירים לתבנית.

  7. מחזירים לפריזר לעוד חמש דקות לפחות ומגישים.

  8. הארטיקים נשמרים היטב בקופסא/שקית אטומה עד חודשיים בפריזר.

ארטיק פאדג' יוגורט, חמאת בוטנים ושוקולד

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה