Go Back
הדפס

שלוקים בריאים וצבעוניים שילדים אוהבים

מצרכים

שלוקים בטעם מנגו פסיפלורה נענע

  • 1 ו-1/2 כוסות קוביות מנגו
  • 1/2 כוס פסיפלורה
  • עלים מ-2 גבעולי נענע
  • 1 כוס מים

שלוקים בטעם בננה אוכמניות

  • 1/2 כוס אוכמניות
  • 1 בננה
  • 2 תמרים ללא גרעין
  • 3/4 כוס מים

שלוקים בטעם תות בננה

  • 1 כוס תותים
  • 1 בננה
  • 2 תמרים
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים של הטעם הרצוי לכוס בלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

  2. בעזרת משפך קטן מעבירים את השייק שנותר לשקיות שלוקים, משאירים ס"מ רווח מקצה השקית וסוגרים היטב.

  3. מעבירים לפריזר ללפחות 4 שעות ומגיזים.

הערות

  • אני ממש אוהבת להשתמש בפירות קפואים להכנת השלוקים, זה יוצא הרבה יותר זול וזמין כי יש לי תמיד בפריזר.
    כמובן שאםשר להתמש גם בפירות טריים.
  • אפשר ליצור את השייק שנוצר בבלנדר גם לתבניות ארטיק ונקבל ארטיק קרח פירותי וטעים.