מכניסים למעבד מזון תמרים, חמאת שקדים, קקאו ווניל וטוחנים בפולסים עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.
משטחים את המסה בתבנית אינגלייש קייק מרופדת בנייר אפייה
מערבבים בקערה חמאת בוטנים, מייפל, חמאה טבעונית וקורט מלח.
יוצקים את שכבת הקרמל על שכבת הבראוניז ומשטחים בעזרת לקקן.
מעבירים את התבנית לפריזר ללפחות שעתיים.
ממיסים את השוקולד והשמן במיקרו בפולסים של 30 שניות, בין לבין מערבבים עד שמתקבל נוזל נוצץ.
מוציאים את התבנית מהפריזר וחותכים לחתיכות בגודל רצוי אני הכי אוהבת מלבנים קטנים (ממש כמו בסרטון).
טובלים כל בראוני בשוקולד המומס ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מחזירים למקרר לעוד 10 דקות ומגישים.
את החטיפים שומרים במקרר בקופסה אטומה.