מחממים במחבת גדול שמן, בצל ירוק, תרד ומלח. מבשלים עד שהתרד מתכווץ, מצננים וסננים היטב מנוזלים עודפים.
מרטיבים נייר אורז במים קרים ל10 שניות.
מניחים את העלה על משטח יבש ומניחים במרכז כף מהמילוי.
מגלגלים את הקצה העליון מעל למילוי, סוגרים את הצדדים למרכז, כך שנוצר מלבן וממשיכים לגלגל עד לקבלת גליל מהודק. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, עד שנגמר המילוי.
טובלים את הגלילים בביצה הטרופה ואז מעבירים לפירורי הלחם.
מניחים את הבורקסים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים על 180 מעלות 15-20 דקות או עד להזהבה.