Go Back
הדפס

צ'יפס ברוקולי היסטרי

מצרכים

  • 2 ראשי ברוקולי גדולים
  • ספריי שמן זית
  • מלח
  • אבקת שום
  • 1/2 כוס גבינה צהובה/פרמזן מגורדת

הוראות הכנה

  1. מפרידים את הברוקולי לפרחים בגודל רצוי.

  2. מאדים את הברוקולי או מכניסים למיקרו עד לריכוך.

  3. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובעזרת תחתית של כוס מועכים כל פרח.

  4. מרססים בשמן ומתבלנים במלח ושום.

  5. מפזרים מעל גבינה מגורדת.

  6. אופים על 180 מעלות כ 15-20 דקות או עד להזהבה.