Go Back
הדפס

גרנולה שוקולד היסטרית

מצרכים

  • 3 כוסות שיבולת שועל (אפשר ללא גלוטן למי שרוצה גרסה לל"ג)
  • 1 כוס שקדים קצוצים
  • 1 כוס אגוזי לוז קלופים
  • 1/4 כוס קוקוס טחון
  • 1/3 כוס קקאו איכותי
  • 1/2 כפית מלח אטלנטי או מלח גס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מייפל טבעי

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל היבשים בקערה גדולה.

  2. מוסיפים את הרטובים ומערבבים עד שכל התערובת לחה.

  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים על 160 מעלות 30-35 דקות.

  4. שומרים בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.