Go Back
הדפס

בלונדיז שוקולד צ'יפס בריאים

מספר מנות 16 בלונדיז בינוניים

מצרכים

  • 250 גרם גרגרי חומוס מבושלים אני השתמשתי בקופסת שימורים
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית חלקה
  • 1/2 כוס מייפל טבעי
  • 90 גרם קמח שיבולת שועל אפשר פשוט לטחון 90 גרם שיבול שועל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 קורט מלח
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס מרירים

הוראות הכנה

  1. טוחנים את שיבולת השועל לקמח.

  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית 20X20 בנייר אפייה.

  3. לקערת מעבד מזון מכניסים את המרכיבים למעט השוקולד צ'יפס. טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.

  4. מוסיפים לתערובת 1/4 כוס שוקולד צ'יפס ומערבבים.

  5. מעבירים לתבנית המרופדת ומשטחים לשכבה אחידה.

  6. מפזרים מעל את שארית השוקולד צ'יפס ואופים 20-25 דקות או עד להזהבה.

  7. מוציאים את הבלונדיז מהתנור ונותנים להם להתקרר לחלוטין לפני שחותכים.

  8. אני חתכתי ל-16 חתיכות אבל אפשר לחתוך גם ל-25 בלונדיז קטנים.