טוחנים את שיבולת השועל לקמח.
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית 20X20 בנייר אפייה.
לקערת מעבד מזון מכניסים את המרכיבים למעט השוקולד צ'יפס. טוחנים עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים לתערובת 1/4 כוס שוקולד צ'יפס ומערבבים.
מעבירים לתבנית המרופדת ומשטחים לשכבה אחידה.
מפזרים מעל את שארית השוקולד צ'יפס ואופים 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים את הבלונדיז מהתנור ונותנים להם להתקרר לחלוטין לפני שחותכים.
אני חתכתי ל-16 חתיכות אבל אפשר לחתוך גם ל-25 בלונדיז קטנים.