Go Back
הדפס

טורטיה עדשים אדומות

מספר מנות 10 טורטיות

מצרכים

  • 1 כוס עדשים אדומות
  • 1 ו-1/2 כוסות מים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי

הוראות הכנה

  1. שוטפים היטב את העדשים ומשרים בקערה עם כוס וחצי מים למשך לפחות שעה.

  2. מעבירים את העדשים עם המים והתבלינים לכוס בלנדר או בלנדר עוצמתי וטוחנים עד לקבלת בלילה סמיכה.

  3. מחממים מחבת קרפים או מחבת גדולה נון סטיק ומנמיכים לחום בינוני.

  4. בעזרת מצקת לוקחים מהתערובת ומשטחים על המחבת.

  5. הופכים את הטורטיה רק כאשר נוצרות בועות במרכז והשוליים מתייצבים. מטגנים עוד דקה שתיים ומוציאים לצלחת.

  6. אם רוצים לשמור את הטורטיות מקפידים לעטוף אותן היטב במגבת מיד מהמחבת על מנתצ שלא יתייבשו.