Go Back
הדפס

שיבולת שועל אפויה - ארוחת בוקר מושלמת

מצרכים

  • 2 בננות בשלות
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית חלקה
  • 1/2 כוס חלב אפשר כל חלב צמחי שאוהבים
  • 1 כף מייפל טבעי
  • 1 כפית וניל
  • 2 כוסות שיבולת שועל גסה
  • 1 ו-1/2 כפיות קינמון
  • 1 כפית אבק אפייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס *לא חובה
  • 1/2 כוס אגוזי מלך *לא חובה

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית 20X20 ס"מ בנייר פרגמנט.

  2. מועכים בקערה את הבננות.

  3. מוסיפים חמאת בוטנים, חלב, מייפל ווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  4. מוסיפים את היבשים ומערבבים עד לאיחוד.

  5. מעבירים לתבנית שהכנו ואופים 30-35 דקות או עד שמזהיב.

  6. מצננים היטב וחותכים לגודל רצוי.

  7. שומרים במקרר בקופסא סגורה עד שבוע.