Go Back
הדפס

פרוזן יוגורט יותר טוב מבגלידריות

מספר מנות 1 מיכל

מצרכים

  • 250 מ"ל יוגורט 1.7% חלק אם רוצים יותר חלבון משתמשים בפרו
  • 1 כוס פירות קפואים (אצלי תותים ומיקס פירות יער)
  • 1/4 כוס פקאנים סינים
  • חלב 3%

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים למעט החלב למיכל הקרימי.

  2. מוסיפים חלב רק עד לקו המסומן.

  3. מעבירים לפריזר ל-24 דעות.

  4. מוציאים מהפריזר מכניסים למכשיר הנינג'ה קרימי ומפעילים על פונקציית גלידה לייט.

  5. לפעמים בסיבוב הראשון יוצאת גלידה טעימה אך פרורית,ף במקרה כזה הוסיפו כף חלב ולחצו על ערבול נוסף.

  6. לקבלת גלידה יפה כמו בתמונה, העבירו את הגלידה לשקית זילוף וזלפו עם צנטר משונן.

הערות

  • אפשר להשתמש באיזה פירות קפואים שאוהבים - רעיונות נוספים לשילובים נוספים: מנגו אננס, תותים ואוכמניות, מנגו מלון תמר.
  • אם אתם אוהבים את היוגורט שלכם יותר מתקוק, אתם יכולים להוסיף כף או שתיים של מייפל טבעי ליוגורט או להשתמש ביוגורט וניל במתיקות מעודנת
  • אם אתם רוצים להפוך את כל הסיפור לטבעוני, המירו את היוגורט והחלב לגרסה טבעונית/צמחית