Go Back
הדפס

קופסת כריך שבלולי ריינבו

מצרכים

  • 1 טורטיה מלאה
  • 2 כפות חומוס
  • 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן
  • 1/2 גזר כלוף בקולפן ג'וליאנים או מנדולינה לשערות דקיקות
  • 1 מלפפון קלוף בקולפן רגיל או מנדולינה לפרוסות דקיקות
  • 1/2 תפוח פרוס לפלחים
  • עגבניות שרי פרוסות לחצאים לא חובה לפרוס תלוי בגיל ובמוכנוץ הילדים

הוראות הכנה

  1. פורסים את הטורטיה על משטח עבודה.

  2. מורחים מעל חומוס, מניחים מעל את פרוסות הפסטרמה וירקות ומגלגלים לגליל מהודק.

  3. פורסים לחתיכות בגודל רצוי ומעבירים לקופסה עם הפלחי התפוח ועגבניות השרי.