Go Back
הדפס

חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד ללא גלוטן

זמן הכנה 10 דקות
משך הבישול 1 hour 30 דקות
סה"כ זמן הכנה 1 hour 40 דקות
מספר מנות 16 חיתוכיות

מצרכים

לחיתוכיות

  • 1/2 כוס חמאת בוטנים חלקה
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
  • 1/2 כוס סירופ מייפל
  • 3/4 כוס שקדים טחונים

לציפוי שוקולד מריר

  • 1 כוס שוקולד צ'יפס משוקולד מריר
  • 1/2 כוס חמאת שקדים

הוראות הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים את שני סוגי חמאת הבוטנים, מייפל ושקדים טחונים. מערבבים עד שנוצרת תערובת סמיכה שכבר קשה לערבב.

  2. מעבירים את התערובת לתבנית 20X20 שריפדתם מראש בנייר אפייה.

  3. משטחים את התערובת בעזרת מרית סיליקון.

  4. בקערה בינונית נפרדת שמתאימה למיקרו שמים שוקולד וחמאת השקדים וממיסים. מערבבים עד שנוצר רוטב אחיד.

  5. שופכים את תערובת השוקולד על תערובת חמאת הבוטנים ומיישרים בעזרת סכין או כף.

  6. מעבירים לפריזר לשעתיים לפחות ורק אז חותכים לקוביות ומגישים.

הערות

  • אם רוצים לשדרג את החיתוכיות מפזרים אגוזים קצוצים מעל שכבת השוקולד לפני שמעבירים לפריזר.