בקערה בינונית מערבבים את שני סוגי חמאת הבוטנים, מייפל ושקדים טחונים. מערבבים עד שנוצרת תערובת סמיכה שכבר קשה לערבב.
מעבירים את התערובת לתבנית 20X20 שריפדתם מראש בנייר אפייה.
משטחים את התערובת בעזרת מרית סיליקון.
בקערה בינונית נפרדת שמתאימה למיקרו שמים שוקולד וחמאת השקדים וממיסים. מערבבים עד שנוצר רוטב אחיד.
שופכים את תערובת השוקולד על תערובת חמאת הבוטנים ומיישרים בעזרת סכין או כף.
מעבירים לפריזר לשעתיים לפחות ורק אז חותכים לקוביות ומגישים.