Go Back
הדפס

רול תרד מושלם ללא גלוטן

מצרכים

  • 300 גרם עלי תרד טרי שטופים
  • 80 גרם קוואקר אפשר גם קמח שקדים
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר עוצמתי.

  2. טוחנים עד לקבלת בלילה דלילה ואחידה.

  3. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים למלבן בעובי אחיד.

  4. אופים על 170 מעלות ל-12 דקות.

  5. מצננים היטב ומפרידים את רול התרד מנייר האפייה בעדינות כך שלא יקרע.

  6. ממלאים שמילוי שאוהבים, חותכים לעיגולים בגודל רצוי וזוללים.