Go Back
הדפס

סלט תמרים צהובים ועשבי תיבול

מספר מנות 3

מצרכים

  • 8 תמרים צהובים מגולענים ופרוסים דק
  • 2 גבעולי סלרי בלי העלים פרוסים דק
  • 1 תפוח אדום קצוץ לקוביות
  • 1/2 צרור פיטרוזליה קצוצה דק בלי הגבעולים
  • 1/2 צרור כוסברה קצוץ דק בלי הגבעולים
  • 1/4 כוס פקאנים סינים

לרוטב

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מייפל טבעי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • מיץ מליים וחצי

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל הרכיבים לקערה.

  2. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל הרכיבים לכוס ערבוב ומערבבים היטב.

  3. יוצקים את הרוטב מעל לסלט רגע לפני ההגשה לשולחן.