Go Back
הדפס

חטיף פצפוצי אורז ושוקולד

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר אני השתמשתי ב-70%
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 3 כוסות פצפוצי אורז

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד בקערה במיקרו בפולסים של 30 שניות, עד שמתקבלת תערובת מבריקה ונוצצת של שוקולד חלק.

  2. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לאיחוד מלא.

  3. מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים עד שכל הפצפוצים מצופים בתערובת.

  4. מעבירים לתבנית מלבנית ומשטחים לשכבה אחידה.

  5. מעבירים למקרר ללפחות 3 שעות. חותכים לקוביות בגודל רצוי ושומרים בקופסה אטומה.