מחממים תנור ל-200 מעלות.
משרים את קוביות הטופו בסויה לחמש דקות.
מעבירים לשקית זיפלוק או קערה ביחד עם הקורנלור ומערבבים היטב עד שכל קוביות הטופו מצופות בקורנפלור.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשפריצים שמן על קוביות הטופו המצופות.
אופים כרבע שעה ומערבבים תוך כדי על מנת שכל קוביות הטופו יצלו באון זהה.
מכינים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומניחים בצד.
מחממים במחבת את השמן עם השום הקצוץ.
מוסיפים את הירקות ומקפיצים שלוש עד חמש דקות.
מוסיפים את האטריות והטופו ומקפיצים עוד דקה.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הירקות והטופו. מקפיצים עוד דקה שתיים ומגישים חם.