מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכינים את המלית: מערבבים את כל הגבינות וביצה בקערה עד לאיחוד.
פורסים דף פילו על משטח עבודה ומברישים בחלב.
מניחים מעל עוד דף וגם אותו מברישים בחלב.
בעזרת גלגלת פיצה חוצים את העלה במרכז לרוחב ואז לאורך ל-4 רצועות (סה"כ מתקבלות 8 רצועות).
מניחים בתחתית כל רצועה כף שטוחה מהמלית.
סוגרים את העלה מעל המלית לצורת משולש וממשיכים לסגור עוד ועוד משולשים עד שנוצר משולש בורקס (צפו בסרטון להסבר מפורט).
מניחים את הבורקסים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום.
ואופים 20-25 דקות או עד שהבורקסים מזהיבים.
מצננים מעט ומגישים חמים.