Go Back
הדפס

חטיף קינואה שוקולד בריא

מספר מנות 24 קוביות
קלוריות 52 קק"ל

מצרכים

  • 1 כוס שוקולד מריר
  • 1 כף חמאת בוטנים טבעית חלקה
  • 2 כוסות קינואה תפוחה
  • 1 קורט מלח מלדון או כל מלח גס שאתם אוהבים

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת שוקולד נוזלי ונוצץ.

  2. מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים עד לאיחוד.

  3. מוסיפים קינואה תפוחה ומערבבים עד שכל הקינואה עטופה בשוקולד.

  4. מעבירים לתבנית מלבנית ומשטחים לשכבה אחידה.

  5. מפזרים מעל את המלח ומעבירים לקירור ללפחות חצי שעה או עד שהחטיף מתקשה.

  6. מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות בגודל רצוי, מומלץ ל-24 יחידות.

  7. שומרים במקרר בקופסא אטומה.