מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט השוקולד.
מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים למלבן בעובי אחיד של כ-1 ס"מ.
אופים בתנור 20 דקות או עד שמזהיב.
מצננים היטב.
ממיסים את השוקולד במירו בפולסים של 30 שניות ומערבבים בין לביןעד לקבלת שוקולד מבריק נוזלי.
יוצקים את השוקולד על הדיסקית הקרה ובעזרת לקקן משטחים אותה על כל הדיסקית.
מפזרים מעל מעט מלח מלדון או מלח גס.
מצננים במקרר ללפחות 10 דקות או עד שהשוקולד מתקשה.
מוציאים מהמקרר וחותכים לפיסות בגודל רצוי אפשר גם לקוביות בעזרת סכין חדה.