Go Back
הדפס

פאדג' שוקולד ואגוזי לוז

מספר מנות 24 קוביות

מצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס חמאת בוטנים/שקדים/טחינה
  • 3/4 כוס אגוזי לוז קלויים
  • 1/4 כפית מלח מלדון לקישוט

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שנות, עד לקבלת שוקולד נוזלי נוצץ.

  2. מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים עד לקבלת נוזל אחיד.

  3. מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים בתערובת.

  4. מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. ומפזרים מעל מעט מלח מלדון.

  5. מכניסים לפריזר ללפחות 1/2 שעה.

  6. מוציאים וחותכים לריבועים בגודל שווה.

  7. שומרים בקופסא אטומה במקרר.