מכניסים לקערת מיקסר שמרים, מים וסוכר. מערבלים עם וו לישה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ולשים 8-10 דקות או עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. שימו לב אם הבצק יוצא רטוב ודביק מאוד אפשר להוסיף 1-2 כפות קמח תוך כדי לישה.
מכסים את הקערה עם מגבת ומתפיחים 20-30 דקות.
בנתיים מכינים אמבט מי סודה: לסיר גדול שופכים 2 ליטר מים ומוסיפים 1/4 כוס סודה לשתיה.
מביאים את הסיר לרתיחה.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח מעט ומחלקים ל-6 חלקים שווים. מרדדים כל חלק לגליל ארוך ובעזרת גלגלת פיצה או סכין חד חותכים לחתיכות בגודל שאוהבים.
טובלים באמבט 6-10 חתיכות בצק בכל פעם ל-10-20 שניות. חוזרים עם כל הבצק.
מניחים את החתיכות המבושלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מפזרים מעל מלח גס.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 15-20 דקות או עד שהפרצלים מזהיבים.
מצננים מעט לפני שמגישים.
שימו לב אפשר לעקוב אחר כל השלבים ובמקום לאפות אחרי אמבט המלח להקפיא את הפרצל ביס. ואז לאפות מתי שמתחשק.